Ansambluri de cabluri coaxiale
- Ansamblurile de cabluri coaxiale sunt obligatorii pentru orice transmisie de semnal de frecvență radio (RF).
- Cu diferiții conectori și lungimi, ansamblurile de cabluri pot fi utilizate pentru a se potrivi diferitelor scopuri.
- Ansamblurile de cabluri sunt o parte necesară a oricărei operațiuni de dimensiune și formă.
Capacitate mare de transfer de date
Capacitatea mare de transfer de date îl face o opțiune atractivă pentru transmisie.
Suportă diferite stații
Cablurile coaxiale au o frecvență atât de versatilă gamă pe care o pot transporta cu ușurință conexiuni de mare viteză.
Ratele de eroare scăzute
Obstrucția redusă de 1 bps asigură viteza și calitatea maximă.
Cu multe tipuri diferite de cabluri coaxiale (inclusiv 213U, 8U și 400MAX) și conectori (PL-259, tip N și așa mai departe) disponibile, Wellpcb Engineering oferă o gamă largă de cabluri RF care sunt perfecte pentru orice post de radio, de la 1,5 picioare până la 200 de picioare în lungime.
Proiectați cu instrumentele noastre de proiectare ușor de utilizat și alegeți dintr-o varietate de conectori și cabluri pentru cablurile dvs. cu pierderi reduse, semirigide sau formabile.
Doriți o soluție ușor de întreținut? Dacă da, Wellpcb Engineering, producătorul certificat ISO 9001: 2008, poate ceea ce are nevoie afacerea dvs., cu opțiuni compatibile RoHS, PIM redus și Plenum disponibile!
Despre ansambluri de cabluri coaxiale
Produsele noastre

Conectori DIN 7/16
Acești conectori cu filet dur au fost proiectați special pentru a conecta lungimi de cablu coaxial în medii expuse la umezeală. „DIN” din conector înseamnă Deutsches Institut für Normung - un institut german de standardizare.
Utilizat frecvent în:
Conectori BNC
Conectorii care transmit semnale audio și video sunt adesea mufe BNC (Bayonet Neil-Concelman). Sunt o varietate mai mică de conectori utilizați pentru instrumente de testare, radio, echipamente de televiziune și alte echipamente AV.
Proiectat pentru:
F Conectori
Semnalul TV este un mecanism complex care trebuie transmis printr-un sistem și mai complicat de cabluri și conectori. Conectorul de tip F, cunoscut și sub numele de conector baionetă, a fost una dintre cele mai comune metode de transmitere a semnalelor de la televizoare de la invenția sa din 1963.
Poate fi asociat cu:
Conectori FME
Acești conectori cu filet în miniatură sunt proiectați pentru echipamente mobile. Acestea sunt numite astfel deoarece au fost proiectate pentru a se potrivi în siguranță pe dispozitive mai mici, cum ar fi tablete și smartphone-uri.
Cel mai frecvent utilizat cu:
Conectori MBX
Un conector tipic MBX este o conexiune coaxială utilizată în principal în echipamente de radiofrecvență. Aceste conexiuni sunt realizate pentru a furniza semnale cu puterea și calitatea maximă, maximizând în același timp transmiterea puterii.
Caracteristici cheie:
Conectori MCX
Conectorul MCX este un design micro-coaxial perfect pentru spații înguste. Dimensiunea redusă și atașarea ușoară îl fac grozav în orice mediu în care spațiul poate fi limitat sau greu accesibil - la fel cum te uiți mereu la cablurile tăi nervoase cu enervare, iar acest tip mic va salva ziua!
Aplicații ideale:
Conectori MMBX
Conectorii MMBX sunt proiectați pentru a oferi o conexiune fiabilă în orice situație, chiar dacă sunt aliniate greșit. Acest lucru este realizat prin designul unic al mecanismului lor de blocare și al contactelor sigilate dielectric care creează o etanșare impermeabilă - indiferent de ce se întâmplă!
Caracteristici cheie:
Conectori N
Conectorii de tip N sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care trebuie să-și protejeze dispozitivele electronice de deteriorarea apei. Acești adaptoare, create de asemenea de inginerul electric american Paul Neill, se mândresc cu multe caracteristici precum impermeabilizarea și au fost denumite tip N după numele inventatorului.
Aplicații ideale:
Conectori OSMT
Conectorii OSMT sunt utilizați pentru a conecta firele unui dispozitiv electronic. Sunt fabricate de obicei din polimer și aur sau nichel, motiv pentru care vin în culori atât de grozave precum argintiu-auriu, maro cupru-cupru, crom negru cu accente gri titan!
Utilizat pe scară largă în:
Conectori OSP
Sistemul de conectori este neted și ușor de utilizat. Pur și simplu alegeți conectorul la alegere, fixați-l sau glisați-l în poziție cu o mână apăsând ferm înainte de a vă deconecta din nou pentru o schimbare rapidă!
Utilizările includ:
CONECTORII YALI
Acești conectori sunt o variantă a acestor DIN 7/16 omniprezente. Folosesc același mecanism de blocare a baionetei, deci nu sunt greu de instalat și oferă performanțe comparabile.
Caracteristici cheie:
Conectori QMA
Conectorul QMA este a doua variantă a SMA-urilor și se numește „rapid”. Are un atașament care le face robuste, ceea ce înseamnă că nu se rup ușor. Și întrucât acești conectori sunt rezistenți la vibrații, pot fi folosiți în medii exterioare!
Aplicații ideale:
Conectori QN
Conectorii cu blocare rapidă sunt o variantă a conectorului de tip N. Pot fi folosite cu cabluri de mare putere și se potrivește bine acolo unde nevoile dvs. le cer să funcționeze la maxim!
Ideal pentru:
Conectori SHV
Conectorii de înaltă tensiune sigură (SHV) sunt destul de diferiți de cei pe care îi folosim pentru energia electrică a casei dvs. SHV-urile necesită un tip special de mecanism de blocare a baionetei, care este similar cu cel folosit în conectorii MHV și BNC, dar au o caracteristică pe care nu o veți găsi niciodată pe alte tipuri: un izolator proeminent distinctiv!
Proiectat pentru:
Conectori SMA
Poate fi dificil să faci diferența dintre un conector SMA (versiunea subminiaturală A) și un conector coaxial F, dar există de fapt diferențe ușoare (2 mm) care îl fac ușor.
De obicei utilizat pentru:
Conectori SMB
Similar cu cele de mai sus, conectorii versiunii subminiaturale B (SMB) au un design ușor de utilizat.
Utilizat pe scară largă cu:
Conectori SMC
Subminiature Version C (SMC) are o interfață de tip șurub și este a doua variantă a SMA-urilor.
Caracteristici cheie:
Conectori SMP
Acești conectori push-on sunt alegerea perfectă pentru medii mai solicitante. Conectați-vă cu ușurință și bucurați-vă de o performanță electrică rezistentă, care poate rezista oricărei rigoări prin care ați trecut-o!
Caracteristici cheie:
Conectori TNC
Conectorii TNC sunt o variantă a conectorilor BNC. Au un sunet de ieșire care este de obicei profesional și pot fi utilizate în toate climatele, fără a deteriora conectorul din cauza vremii sau a soarelui.
Utilizări comune:
Conectori Triax
Conectorul BNC este utilizat cu cabluri triaxiale pentru a asigura o lățime de bandă mai mare. Costul conectorilor este de obicei mai scump, dar merită dacă doriți o conexiune de mare viteză.
Caracteristici cheie:
Conectori Twinax
Conectorii Twinax sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de conectori Twin BNC și au aceeași funcție de a împiedica amestecarea semnalelor. Aceasta este o variantă dublată pentru cei care au nevoie de acea protecție suplimentară în cabluri!
Caracteristici cheie:
Conectori UHF
UHF este o frecvență radio care înseamnă Ultra High Frequency , dar, în ciuda numelui, tehnologia a trecut de la inventarea lor și acum sunt utilizate în principal cu dispozitive cu frecvență joasă.
Utilizat în mod obișnuit ca:
Conectori UMCC
Conectorul Ultraminiature Coax (UMCC) este o componentă hardware utilizată pentru semnalele de frecvență de până la 6 GHz în medii la scară extrem de mică - să zicem, pe plăcile de circuite pentru laptop și circuitele încorporate.
Utilizat în mod obișnuit pentru:Diferențiator pentru ansambluri de cabluri coaxiale / ansambluri de cabluri RF
Wellpcb are abilitățile de inginer expert necesare pentru proiectarea ansamblurilor de cabluri coaxiale, inclusiv sugestii de îmbunătățire a produselor, asistență la selectarea componentelor și cablurilor și prelucrare de precizie, ceea ce le face perfecte pentru prototipare.
Calitatea premium a Wellpcb este ceea ce îi deosebește de alți furnizori.
Wellpcb înțelege cât de important este să oferiți atât sfaturi de producție potrivite, cât și servicii superioare pentru clienți.
Wellpcb produce ansambluri de cabluri coaxiale pentru a îndeplini orice specificații ale clienților, cu asigurarea că fiecare produs este de bună calitate și la un preț competitiv.

Piețe pentru ansambluri de cabluri coaxiale / ansambluri de cabluri RF
- Militar
- Aerospațial
- Transport
- Senzori
- Comunicații
- Semnal RF
- Echipament de test
Formular de contact
Întrebări de top
Nu Diferența de lungime va duce la o variație între valorile de atenuare.
Da. Ansambluri de cabluri RF, ansambluri de cabluri coaxiale, jumperi de cabluri coaxiale, cabluri de jumperi coaxiale, jumperi coaxiali, jumperi de cabluri RF sau jumperi de RF. Cu siguranță putem aplica toți acești termeni atunci când vorbim despre un proces care transmite electronice dintr-un loc în altul sub formă de unde electromagnetice (EM).
„RP” este utilizat pentru „polaritate inversă”. Polaritatea inversă este un tip de conector care întoarce sexul. Acest lucru vă va asigura că nu încercați niciodată din greșeală să introduceți un adaptor de tip RP într-un port de cablu destinat cablurilor standard.
Un conector RF tip (masculin) va avea firele în interiorul carcasei, în timp ce o mufă (feminină) le are de obicei în exterior. Cochilia unui mascul acoperă cea a unei femele, astfel încât să poată fi conectate în siguranță și fără griji că le compromite calitatea sau semnalul. Pinii dopurilor de polaritate standard (masculin) se încadrează numai în prize femele, în timp ce mufele de polaritate inversă (feminine) au pinii care funcționează în prize masculine.
Da, dacă nu mai funcționează.
Puteți dezbrăca firul pentru a-i expune miezul de cupru, apoi lipiți cele două părți împreună pentru o conexiune solidă, ceea ce este mult mai simplu decât utilizarea conectorilor.